Om mig

Hej! Monica heter jag och brinner för att hjälpa andra att hitta balans i livet och må så bra som möjligt. Jag är idag 56 år och har gått igenom en del tuffa turer i mitt liv som sätter sina spår. Genom att arbeta med mig själv och rena negativa minnen från barndomen och fram till idag , samt tidigare liv kan jag leva ett mera harmoniskt liv. Att älska sig själv och förlåta andra och sig själv är en stor del av läkandeprocessen. På min väg efter att jag "gått in i väggen" öppnades en helt ny värld för mig, nämligen den mediala sidan.

Idag 12 år senare är jag ett skickligt medium samt healare
och författare.
Har även en annan passion i livet som är att fotografera djur och natur.
Så fotona du ser är mina egna jag tagit.

Så med all min erfarenhet och utbildning hoppas jag även kunna hjälpa dig på din väg i livet.
 

 

Hört från kund

Medialkursen var en fantastiskt resa på många sätt! Det var en omtumlande upplevelse att upptäcka att många svar finns inom mig själv. Jag fick också konkreta verktyg att kunna kommunicera med mina egna guider. Även en dag full med humor och Monica som ledare har ett avdramatiserat förhållningssätt inför det andliga som känns bra. Tack! Marit

Den mediala kursen är mycket givande med Monica som är en fantastisk människa och kursledare. Oavsett hur långt man kommit i sin utveckling passar den.
Man fortsätter att utvecklas från där man själv befinner sig och övar i sin egen takt . Ser fram emot nästa bokade kurs.
Kanaliseringarna har bland annat hjälpt mig att lossa på mina blockeringar, lagom många varje gång. samt gett mig verktyg i min fortsatta mediala utveckling.
Tack! Monica
Jag har svårt att med ord beskriva det Monica och hennes fantastiska förmågor har betytt för mig. Jag har fått läkning både fysiskt och psykiskt genom bla kanalisering från Monicas guider och med det betydligt högre livskvalitet.