Nu är jag återförsäljare av Holistics rena fina produkter. Här kan du beställa.
www.harmonicas.vitamera.se
 

HEALING!
Varför är det bra att göra en healingbehandling? När vi är små och växer upp så får vi en uppfostran av våra föräldrar som påverkar oss både positivt och negativt. Det som sker är att många negativa upplevelser där vi blivit rädda,oroliga m.m sätter sig i kroppen som en blockering . Du bygger på din"ryggsäck" av upplevelser under hela ditt liv. Denna "ryggsäck" blir tyngre och tyngre tills en dag du mår jättedåligt både fysiskt/psykiskt. Det är då healingen kommer in i bilden, jag helt enkelt tömmer din ryggsäck på dessa tunga minnen för att du ska kunna läkas och gå vidare i livet med ett inre lungn. Du byggs upp och får en förståelse om dig själv. En personlig utveckling om du vill kalla det för det. Välkommen!
 

Djurkommunikation med healing!
Denna behandling på djur är som på människor en läkande behandling. Våra älskade djur kanske ocså har haft upplevelser som behöver läkas för att djuret ska må bättre. Här får jag även till mig vad ditt djur behöver ha av dig eller om det är något som den inte gillar får jag även det. Ett spännande möte där du får veta saker om ditt djur du kanske inte visste samtidigt som den får en läkning.


 

Medial vägledning!
Som medium arbetar jag med andra sidan för att ta emot budskap till dig. Jag är länken mellan din guid eller någon släkt eller vän som vill komma igenom till dig. Jag ser, hör och känner av själen som kommer och berättar för dig hur personen var. Du kan välja på ett möte med mig på 30 min eller 60 min eller så kan vi höras per telefon som fungerar lika bra.
Du får svar på dina frågor och din oro kan släppa taget. Kanske kan ett sorgearbete lägga sig genom att få kontakt med den du saknar.
Varmt välkommen!